Почистване на болници. Вашата болница може да не е толкова чиста, колкото си мислите. Всъщност вашите подове сами по себе си могат да бъдат сериозен риск от инфекция. Поради това вашият болничен персонал, пациенти и посетители може да се разболеят с течение на времето. Затова трябва да се почиства редовно с подходящи уреди за почистване на под.

Опасни патогени могат да бъдат открити навсякъде по болничните етажи

Неотдавнашно проучване, публикувано в American Journal of Infection Control, установи, че микробите по пода на болничните стаи могат бързо да се преместят на повърхности, които се докосват силно и направо в ръцете на здравните работници. 

Тъй като аксесоарите, които се докосват силно, като маншети за кръвно налягане и бутони за повикване, са склонни да влизат в контакт с пода, тези патогени могат лесно да бъдат предадени както на пациенти, така и на болнични работници. Всъщност тези патогени се появяват в 31 процента от културите за ръце и ръкавици по време на скорошен тест.

Нещо повече, изследователите установиха също, че 57 процента от замърсените предмети, които са влезли в контакт с пода, са успели да пренесат опасни патогени в ръцете на хората. Тези патогени могат да причинят редица сериозни инфекции сред всеки, включително инфекции на кръвния поток, инфекции на пикочните пътища, кожни инфекции, инфекции на рани, както и пневмония.

За да предотвратите това, имате нужда от сериозно оборудване, за да унищожите сериозни патогени от пода на вашата болница. С други думи, имате нужда от надеждни индустриални уреди за почистване на болници, за да свършите работата.

Уреди за почистване на болници.

Машина за почистване на подове може лесно да премине през подовете на вашата болница. Те са лесни за маневриране, което прави почистването много по-лесно за вашия персонал. Нещо повече, можете да вземете и машина за почистване на пода, за да направите вашия почистващ персонал много по-удобен на работа.

Скрубери за почистване на подове

Когато имате нужда от нещо, което лесно контролира праха, имате нужда от добър индустриален скрубер за подове. В зависимост от устройството, което получавате, те могат да се доставят с три отделни задвижващи двигателя. Нещо повече, неговите версии за ездачи са проектирани да улесняват оператора да почиства много по-близо до стени и други предмети, помагайки да се гарантира, че болничните стаи и коридорите са по-чисти от преди.