Milk analyzers – млекоанализатори

Milk analyzers – млекоанализатори

Млекоанализаторите (Milk analyzers), базирани на ултразвукова технология, измерват много точно и бързо всички основни параметри на млякото. Масленост, SNF, Плътност, Белтъчини, Лактоза, Соли, Добавена вода, Температура на пробата, Точка на замръзване, Електрическа проводимост*, pH*. Без използване на химикали или реактиви. Ултразвуковата технология на анализаторите на мляко позволява бърз и точен анализ на млякото и прави устройствата компактни и достъпни. Анализаторите, произведени от Milkotester Ltd., вече са добре позната марка с над 20-годишна история, доказали своето качество и възможности на пазара в над 100 държави.

Milkotester

Млекоанализаторите (Milk analyzers) Milkotester са разделени на две серии – Master и Lactomat. Всички анализатори на мляко са готови за употреба, предварително калибрирани и могат да измерват всякакъв вид сурово животинско мляко. Краве, овче, козе, биволско, конско, както и UHT, пастьоризирано и обезмаслено мляко. За всеки тест за мляко е необходима малка проба от 20 ml и се извършва за 60 секунди или 30 секунди, в зависимост от вариацията на млекоанализатора, която клиентът избере. А пък анализаторите на мляко Lactomat Rapid и Lactomat Rapid Mini измерват всяка проба мляко само за 18 секунди, което ги прави най-бързите ултразвукови машини за тестване на мляко на пазара в момента.

Всички анализатори на мляко се доставят на клиентите, след като са тествани и внимателно калибрирани за видовете мляко, които клиентът трябва да измерва. Ако е необходимо, всяко устройство има система за самокалибриране. Те могат също да бъдат свързани към компютър и да прехвърлят лесно резултати на компютър, използвайки софтуера, предоставен с устройството.

Master Eco и Master LM2 са висококачествени ултразвукови млекоанализатори с компактен и здрав дизайн. Те са надеждни, точни и лесни за носене. В комбинация с удобния за потребителя интерфейс, тези анализатори на мляко са идеални за малки и средни ферми, млекопреработвателни предприятия и събирателни центрове. Те са удобни и когато са необходими за работа на открито и при транспортиране до различни места.