Фитнес лежанка – на кой модел да заложим

Всеки от нас иска да бъде във форма и да се чувства добре и здрав. Доста хора имат много добро оборудване за фитнес и то вкъщи. Най- ефективен уред за повечето мускулни групи е лежанката. Изключително подходящ избор е Мултифункционалната лежанка Deluxe от Duvlan.fitness. С нейна помощ ще тренирате у дома, все едно сте във фитнес зала.

Фитнес лежанката е снабдена с всичко необходимо, за да тренирате интензивно и разнообразно в уюта на собствения Ви дом. Ергономичните подложки, стилния дизайн и висококачествената конструкция на всички елементи по уреда, Ви гарантират сигурност и оптимален комфорт.

Много хора предпочитата да тренират у дома, отколкото във фитнес зала. Причината е проста – удобство.

Недостатък на домашния фитнес е, че може да липсва пълната гама от оборудване, което традиционния фитнес би могъл да предложи. Домашните системи се нуждаят от всяка налична фитнес част, за да е пълен комплект.

Всъщност, ако сте новак, но имате желание, можете да изградите фитнес зала във вкъщи и то на много добра цена. Професионалистите от Duvlan.fitness ще Ви помогнат при избора за първите Ви фитнес уреди. Всеки инструктор от фитнес център Duvlan би Ви посъветвал да заложите на фитнес лежанка като първа покупка и добра инвестиция.

Фитнес лежанка – на кой модел да заложим

Лежанките на Duvlan са със здрава, стабилна и изключително прецизна стоманена конструкция. За да можете спокойно и безопасно да правите своите упражнения.

Снабдени са с регулируеми и омекотени подложки за гърба и седалището, които са с висококачествена и много трайна във времето изработка. Към почти всяка фитнес лежанка Duvlan има добавен комплект ластици, които можете да използвате в огромен брой различни упражнения, за оптимално натоварване.

Не залагайте на евтин продукт, защото след доста кратко време ще Ви се наложи да го замените с нов. Тъй като евтините фитнес машини бързо се амотризират, а ще бъдат ползвани доста често. Не забравяйте, че се стремите да създадете добър домашен фитнес, с цел промяна начина на живот, който ще ползвате цял живот.

Влагането на ресурси в по-скъпа машина Ви осигурява по-интензивна работа, гаранция за части, по-висока максимална скорост и повече степени за работа.

Изберете първите си фитнес уреди, на изгодни цени от Duvlan.fitness. Или посетете самият фитнес център, за консултация с професионален треньор на адрес гр. София, ул. ХАЙДУШКА ПОЛЯНА, бл. 48, партер.