Традиционно седмично почистване на домове

Стандартни опции за седмично почистване на домове

Почистването на апартаменти веднъж седмично е достъпна и търсена услуга за почистване. Много домакини днес се доверяват на професионалистите да поддържат чистотата в къщата. Този вариант е удобен, печеливш и ефективен. Сътрудничеството с услугата за почистване Ви позволява да получите гаранции за качеството на почистването.

Почистването на апартаменти 2 пъти седмично е възможно и с помощта на почистващи препарати. Форматът на сътрудничество със специализирана фирма се избира от клиента. Графикът за почистване се съставя, като се вземат предвид нуждите на клиента и състоянието на почистващия обект.

Традиционно седмично почистване на домове включва:

  • обезпрашаване на помещения, химическо чистене с прахосмукачка;
  • почистване на килими;
  • химическо чистене на мебели;
  • мокро почистване на подове;
  • прах;
  • дезинфекция на банята.

Съдържанието на услугата може да се промени, като се вземат предвид реалните нужди на клиента. Индивидуалният подход към изпълнението на проекта позволява на чистачите да предлагат на клиентите най -добрите решения.

Почистване всяка седмица: Професионален подход

Професионалното почистване на дома от Pochistva.com веднъж седмично ви позволява да поддържате повърхностите и покритията чисти за дълго време при стандартни стайни условия. Специалистите на почистващата компания използват съвременни технологии, инструменти, оборудване и консумативи в процеса на изпълнение на проекта.

Професионалната химия Ви позволява бързо и безопасно да почистите всяка повърхност. Освен това специалните продукти придават на покритията специални свойства. Така например обработката на килими, гладки материали с разтвори с антистатичен ефект предотвратява последващото привличане на прах и съответно бързо замърсяване.

Самопочистването на апартамента е навик. Професионален – удобен, модерен, рационален. Защо е полезно да се включат специалисти от почистваща компания в процеса на почистване?

Професионалното седмично почистване спестява време за домакинята. Освободените часове могат да се използват за комуникация със семейството, приятелите, работата, хобита, свободното време. Също така, професионалното седмично почистване намалява до нула разходите за труд за привеждане в ред на определения ден. Почистващите средства извършват цялата гама операции по прибиране на реколтата бързо и ефективно. Участието на домакинята в този процес се ограничава до оценка на чистотата на помещенията в края на почистването.