Топ 10 детски летни езикови лагери в чужбина

Детски летни езикови лагери в чужбина

Ние сме Skillception. На сайта ни ще намерите много информация, която е полезна и практична.

Детски летни езикови лагери в чужбина с ползи

В зависимост от целите, интересите и нуждите на децата, които са вече и ученици, можете да изберете най-подходящата програма, която ще Ви позволи да прекарате ваканциите си възможно най-полезно и вълнуващо. Откроихме 10-те най-интересни летни езикови програми и лагери през 2020 г. в чужбина.

Ето ги и някои от тях:

Във Великобритания:

Английски и футбол, Нашият свят Английски училища

Програмата е разработена в сътрудничество с футболния клуб Челси. Децата в този детски езиков лагер ще научат лексика по футбол, ще добият представа за тренировките и ежедневието на професионалните спортисти и ще играят на стадион „Стамфорд Бридж“ в Лондон. Сертифицирани треньори от ФА и УЕФА работят с участниците. Курсът се провежда в кампуса на престижния частен интернат Wycombe Abbey School. Програмата е разработена в сътрудничество с футболния клуб Челси. Децата ще научат лексика по футбол, ще добият представа за тренировките и ежедневието на професионалните спортисти и ще играят на стадион „Стамфорд Бридж“ в Лондон. Сертифицирани треньори от ФА и УЕФА работят с участниците. Курсът се провежда в кампуса на престижния частен интернат Wycombe Abbey School.

Лятна програма за деца и родители, училище Moreton Hall

Този вид детски летен езиков лагер се провеждат отделно според нивото на владеене на езика. Малки деца на възраст 3-7 години посещават 2 часа английски всяка сутрин и след това отиват да плуват с инструктор. За ученици на възраст 8-13 години се организират творчески майсторски класове и спортни игри, насочени към говорна практика. Сред екскурзиите са Манчестър, Ливърпул, Оксфорд, до дома на Шекспир – Стратфорд на Ейвън, до замъците и крайбрежието на Северен Уелс.

Сърф детски летен лагер в Калифорния, езиково училище FLS

Програмата се провежда в сърцето на сърф движението по света – Ориндж Каунти. Опитни инструктори обучават участници 10 часа седмично в Хънтингтън Бийч, а ежедневните тричасови часове по английски се провеждат в Калифорнийския университет. Като част от екскурзиите, момчетата посещават най-интересните забележителности на Калифорния – Холивуд, Бевърли Хилс, Universal Studios, Дисниленд и други.