Разновидностите на коучингa

Исканията на клиентите често имат резултат, който е доста забавен във времето. Например, идва момиче, което не е имало опит от дългосрочна връзка. Няма предвид мъж, с когото би искала да изгради такава връзка. И казва: „Искам да се омъжа“. Би било странно, ако заедно с треньора определят времевия график за постигане на тази цел от 1 месец или дори 3. Разбира се, това е задача, която не може да бъде решена с едно щракване и за постигането на тази цел са необходими поне шест месеца.

По правило това е задачата, която е много свързана с работата върху себе си. Промяната на личните качества, възприятието за себе си, мъжете и т.н. Това е сложен процес на трансформиране на себе си и живота си. И, разбира се, вложените усилия ще дадат плод, но отнема време, докато плодовете узреят. Част от разновидностите на коучингa.

Информация за нас, Skillception, можете да получите, като кликнете на линка: skillception.com

Разновидностите на коучингa

Въпреки факта, че в световен мащаб коучингът може да бъде разделен на бизнес и лайф коучинг, концепцията на метода се основава на факта, че всичко в живота на човека трябва да бъде хармонично. Тъй като една област от живота може много силно да повлияе на друга.

Например, когато работи по бизнес задачи, човек може да почувства недостатъчна енергия за изпълнението им поради чувство за вина към семейството, на което не отделя дължимото време и внимание. Чувствителният треньор ще обърне внимание на това навреме и ще помогне на клиента чрез укрепване на отношенията (лична сфера) да постигне желаните резултати в работата.

Какво е коучинг с прости думи

Нека веднага да определим какъв трябва да бъде отговорът на въпроса какво е коучинг с прости думи.

Правилният отговор не е само консултация. Когато избрах тренировъчна тренировка за себе си, и аз мислех така и си мислех, че знам какво е всъщност.