Професионални инструменти и препарати за чистене на стъкла

Професионални инструменти и препарати за чистене на стъкла: Как да изера?

Магазините предлагат огромен асортимент от инструменти за чистене на стъкла за всеки вкус, цвят и бюджет. Някои петна обаче изискват известно усилие при почистване. Това може да се избегне с помощта на професионални почистващи препарати за прозорци и стъкла.

Те се справят с всички видове замърсявания. Тиксото, маркерът или старата дъвка вече няма да са пречка за почистването.

Квалифицирани специалисти бързо и много качествено ще измият прозорците на всяко помещение с професионални продукти и инструменти. Към тази компания се обръщат не само собственици на фирми, салони за красота, фитнес центрове, ресторанти, но и апартаменти, както и частни къщи и вили. С помощта на специално оборудване, инструменти и ефективни препарати вашите прозорци ще заблестят чисти и свежи за минимално време.

Магнитна четка за почистване на прозорци или услуги от почистваща фирма?

Собствениците на апартаменти в многоетажни сгради редовно се сблъскват с проблема с почистването на прозорците. Дизайнерите на високи сгради едва ли са се замисляли как жителите на апартаменти ще се справят с този проблем, измисляйки дизайни на прозорци със слепи крила и траверси, които са напълно невъзможни за почистване без специални устройства.

За да решат този проблем, производителите са измислили прост дизайн, който помага за миенето на прозорци от двете страни – магнитна четка за почистване на прозорци.

Разработчиците твърдят, че такова устройство, състоящо се от две пластмасови части с еднаква форма, се привличат силно една към друга с помощта на магнит. Благодарение на това два блока се държат здраво върху стъклото и се движат по повърхността синхронно, почиствайки я ефективно.

Изглежда, че всичко е наред и това е идеалното решение за почистване на прозорци, но не всичко е толкова ефективно и качествено, колкото твърди производителят. Измиването на панорамно остъкляване с такова устройство е невъзможно без човешка намеса.

Магнитните четки не могат сами да пълзят по стъклената повърхност, потребителят трябва да държи дръжката. Като постоянно да я насочва в желаната посока. Тази дръжка е плоска и е много трудно да държите магнитната четка по време на работа.