Подходящо бельо за жени под сватбената рокля

Какво бельо за жени да носите под сватбената си рокля? Идеалният сутиен и бикини за вашия специален ден

Изборът на подходящо бельо за жени за сватбената рокля често е труден за бъдещите булки. Загрижеността относно открояващ се сутиен е често срещан проблем, особено ако роклята е нестандартна и стандартният сутиен изглежда проблематичен.

Но има решение за всички, които търсят подходящо бельо за сватбени рокли – едно, което се пасва перфектно на всяка рокля, удобно е и невидимо.

Според типа рокля – препоръки

Избор на подходящо бельо за сватбената рокля – удобно, невидимо и перфектно подходящо за всяка рокля! Трябва и да се съобразим с някои фактори, като типа рокля, ето нашите препоръки за тях:

Разкроена рокля с A-линеен силует: подчертаване на талията и ханша

Роклите с A-линеен силует с тесен корсет и широки поли са мечта за много булки. При този вид рокля всичко се върти около изпъкването на талията и по-широките ханшове, без да се вижда сутиенът. Тъй като вграденият корсет завършва около пъпа, е добре да изберете бюстие или корсет с приблизително същата дължина. Леката формовка помага да се подчертае талията и прави ханша да изглежда по-широк.

Дълбоко V-образно деколте, открит гръб или дантела: скриване на сутиена

Ако вашата сватбена рокля има дълбоко V-образно деколте или гръб, или е направена от непрекъсната дантела, може да се окаже трудно да намерите стандартен сутиен, който не се вижда. Можете да изберете специални сутиени, предназначени за сватбени рокли с открит гръб, които се обвиват около талията и се закопчават ниско; въпреки това, това решение може да не е подходящо за дантелени топове. За тези случаи можете да изпробвате залепващ сутиен или самозалепващи се подплънки за зърна. Лепкавите ленти също така осигуряват стабилност.

Русалка или тромпет-стил рокля: избор на правилно оформящо бельо

Роклите в стил „русалка“ или „тромпет“ стават все по-популярни сред булките. За да запазите елегантността на този вид рокля, изключете видимото бельо. Затова се препоръчват безшевни слипове и оформящо бельо, което да носите под роклята, наред със сутиена. Изборът между оформящи слипове и коригиращи панталони е ваш.

Още съвети за булчинско бельо за жени: практични и елегантни детайли

В допълнение към гореспоменатите съвети, има няколко начина да усъвършенствате визията и практичността на булчинското си бельо. Можете да изберете секси дантелени чорапи в комбинация с тиранти, които не само изглеждат елегантно, но и държат чорапите правилно.

За да спазите традицията на „нещо синьо“, много булки добавят сини жартиери към чорапите и жартиерите си. Освен това, друга традиция е да имате бродирани имена или дата на сватбата върху бельото си, за да запазите спомена за този специален ден завинаги.

Не правете компромиси с комфорта си! Отлично съчетание от иновативни материи и модерен дизайн. Доверете се на нас, защото вашето добро усещане е нашето предназначение.