Отслабнете здравословно

Какво ще помислите, ако Ви кажем, че за 10 дни можете да свалите от 5 до 10 кг, без много трудности?

Тук ще научите за няколко доказани метода, които ще Ви помогнат да отслабнете в най-кратки срокове.

1. Експресна диета

Всъщност ние не подкрепяме диетите, но знаем, че мнозина просто не знаят как да отслабнат по други начини. Когато времето изтича и се налага бързо да влезете във форма, можете да използвате една от експресните диети, например, елда, която се слави с ефективността си.

Не забравяйте, че за здравословно отслабване всяка диета е огромен стрес за организма, ще отслабнете, разбира се, много бързо, но след известно време теглото вероятно ще се върне.

2. Фракционно хранене

Опитайте се да ядете на малки порции (порцията Ви храна, без шега, трябва да се побере в едната Ви длан) 6-7 пъти на ден, изключете временно всякакви напитки, освен, разбира се, вода, която винаги следва да се пие, при това, в големи количества.

Наложително е временно да се откажете от пържени, солени храни, от картофи, тестени изделия и хляб, от всички сладкиши и бисквитки. Сладките могат да бъдат заменени с няколко парченца шоколад на ден.

3. „Суинг“

Също така бърз и лесен вариант за отслабване.

Хранете се единия ден с нормалния си брой калории, без да се ограничавате с нищо, на следващия ден намалете приема на калории с 500, след това яжте отново, както обикновено и след това отново намалете нормата на прием за един ден.

Този метод ускорява метаболизма и процесът на отслабване значително се ускорява.

Не забравяйте, че трябва да наблюдавате реакциите на тялото си, ако забележите, че състоянието Ви се променя, не се чувствате добре, тогава ще трябва отново да се върнете към нормалната си диета.

Здравословно отслабване е също разделното хранене, което включва правилно комбиниране на продукти, повече течности, а вечерята да не е по-късно от 19 часа, при това да е лека, например порция задушени зеленчуци, кисело мляко, билков чай.