Основни функции на масажен стол

Основни функции на масажен стол. Когато избирате масажен стол, ще разберете, че разликите между отделните модели са основно във функциите им. Нито един тип не включва всички налични функции. Ето защо е важно да прочетете описанията на всички налични функции и да помислите кои ще отговарят най-добре на вашите нужди.

Основни функции на масажен стол

Според функциите и характеристиките, които предпочитате, ще можете да изберете правилния модел. Всички налични функции на масажния стол са полезни, но не всеки ще ги използва. Ето защо трябва да прецените кое ще предпочетете.

Освен програмите за масаж, можете да избирате от различни функции, функции и настройки, които влияят на вашето изживяване от масажа. Помислете кое ще използвате най-много.

Масаж с въздушна възглавница

Въздушният масаж се извършва чрез въздушни възглавници, а не чрез масажни ролки. Повечето масажни столове разполагат и с двата механизма. За разлика от ролките, въздушните възглавници осигуряват по-нежен масаж, който не достига до дълбоки мускули. Въздушните възглавници обикновено се използват за масаж на ръце, крака и стъпала. При повечето масажни столове масажът на краката и ръцете с въздушна възглавница обикновено допълва основния дълбок масаж на гърба.

Моделите столове от по-висок клас позволяват на потребителите да избират между няколко вида въздушен масаж, например отделен масаж само на ръце или крака. Масажните въздушни възглавници ще накарат кръвта ви да тече и ще ви помогнат да освободите токсините по-бързо.

Въздушните възглавници могат да бъдат поставени около раменете, предмишниците, долната част на гърба, глутеусите, бедрата, прасците или стъпалата. Те се пълнят с въздух чрез помпа и вентили в предварително зададен ритъм. Колкото повече въздушни възглавници има един стол, толкова по-качествен масаж осигурява.

Отопление

Масажът с топлина има благотворен ефект, който не бива да се подценява. Загряването облекчава мускулите и стимулира регенерацията. Топлият масаж е полезен особено за спортисти и фитнес ентусиасти, които имат нужда от регенерация след изтощителна тренировка. Нагретите масажни ролки са чудесни за щателно масажиране на схванати и болезнени мускули, облекчавайки умората.