С какво трябва да сте запознати при наемане на лимузина

При наемане на лимузина, трябва да предоставите повече подробности, за да получите по-добро обслужване. Трябва да информирате наемателната компания за вида на повода, за който се нуждаете от лимузината като сватба, концерт, абитуриентски бал, парти за рожден ден или каквото и да е, броя на хората, които ще присъстват на повода, броя часове, за които имате нужда от него и как далеч ще отидете с него.

Като цяло компаниите за лимузини таксуват въз основа на типа събития, като летищни трансфери, сватби, рождени дни, еднодневни екскурзии, вечери, концерти, обиколки на града, абитуриентски балове, клиентски срещи, трансфери от A до B и специални събития. Почти всички компании за лимузини имат специален трансфер до летището и тарифи от точка А до точка Б. 

С какво трябва да сте запознати при наемане на лимузина

Стъпка 1: Решете колко хора ще участват в случая, преди да се обадите на компанията. Какъв тип превозно средство Ви е необходимо. Уверете се, че сте наели лимузина, която е достатъчно голяма, за да побере всички Ваши гости.

Стъпка 2: Изберете типа превозно средство, от което се интересувате! По принцип са достъпни следните опции:

  • BEVERLY VINTAGE LIMOUSINE
  • CHRYSLER 300C ECB ICON ILLUSION SUPER STRECH LIMOUSINE
  • EXCALIBUR VINTAGE LIMOUSINE
  • HUMMER H2 BLACK LIMO BY WESTWIND COACHWORKS
  • HUMMER PINNACLE SUPERSTRECH LIMOUSINE
  • HUMMER SR & COACH.LLC SUPERSTRECH LIMOUSINE
  • JAGUAR STR STRECH LIMOUSINE
  • MEGA FORD TRITON V10 ECB SUPER STRECH LIMOUSINE
  • MEGA FORD TRITON XXXLIMOUSINE

Стъпка 3: Подгответе подробности за това какви услуги търсите за лимузиновата компания. Повечето компании таксуват по час, така че е важно първо да решите за колко часа се нуждаете от лимузината.

Стъпка 4: Намерете правилнaта лимузина за Вашия повод. Уверете се, че лимузината, която получавате, има нужното място и необходимите  функции, които са Ви необходими. Опитайте да резервирате лимузина, която да има място за допълнителните хора в последния момент. 

Някои компании предоставят музика, така че попитайте предварително за услугата и вземете необходимата подготовка с достатъчно музика, която може да издържи цялото пътуване. Трябва да се запитате за функции, като разположението на седалките и багажния капацитет на автомобила.

Съсредоточете се върху стойността на услугите при наемане на лимузина

Стъпка 5: Не всички компании предоставят най-добрите услуги. Не се фокусирайте само върху цената, защото това е почти като наемане на хотел, където ценовите точки често означават нивото на услугите! 

Стъпка 6: Направете правилен план. Помислете за всички подробности от вашето пътуване. Имате ли предначертан маршрут за Вашето пътуване? Имате ли нужда от напитки? Къде бихте искали да спрете? Предоставянето на подробности, колкото е възможно повече ще Ви помогне да получите правилните услуги от избрания от Вас доставчик на лимузини.

Не се притеснявайте за безопасността си. Всички законни компании за лимузини имат регистрация в държавата, имат подходящите нива на застраховка и са надлежно лицензирани. 

Изберете и се доверете на Ringspot.bg. Професионално отношение, с внимание към детайла. Адресът на фирмата е гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147 и телефон за резервации 0885 710 760