Мебели за баня – малки, но практични

Малки мебели за баня – как да ги подберем правилно?

Когато става въпрос за освежаване на бани, новите мебели за баня и облицовки определено добавят към естетическата привлекателност на пространството.

Изберете стенни мебели

Стенен или плаващ модул е чудесен начин да създадете по-просторно усещане за по-малка баня, като отворите подовото пространство и създадете впечатление за непрекъсната линия. Оптимизирайте пространството, като изберете модул с двойно чекмедже, която също така разполага с удобни разделители за чекмеджета.

Обзавеждане за баня

Естественият избор за тоалетна на долния етаж или собствена баня, компактни тоалетни за гардеробна могат да се използват и в основната ви баня, ако пространството е ограничено. Далеч от малките стари мивки в банята, гардеробните сега са също толкова стилни и се предлагат в множество стилове и покрития. Един от най-популярните дизайни на бани, на гардеробна включва очарователни детайли като ръчно рисувани шкафове, рамкирани врати, голяма мивка в стил Белфаст и много места за съхранение.

Оглеждайте се за монтаж и мебели по поръчка

Инвестицията във вградени малки мебели за баня е сигурен начин да се възползвате максимално от пространството в малката баня. Вградените мебели не само прикриват грозните и заемащи пространство тръбопроводи, но увеличават максимално съхранението – запазвайки малката ви баня да изглежда чиста и непретрупана. Красотата на вградените мебели е, че предлагат цялата гъвкавост на мебелите по поръчка без скъпата цена. През цялото време можете да приспособите мебелите си за баня към точния размер и пропорции на вашата баня.

Стил и аксесоари, съчетани с мебели за малка баня
  • Възползвайте се от огледалата

Насочете погледа нагоре и спестете ценно подово пространство с плаващи тела като вертикален радиатор и закачалка за хавлии или монтиран на стената огледален шкаф. Огледалните детайли върху вашите мебели за баня също така автоматично ще внесат светлина. Те ще извлекат максимума дори от минимални пространства – по-високите, вертикални огледала са особено ефективни.

  • 20-минутно прекрасяване на малките бани

Можете да се възползвате максимално от ъглите и по друг начин загубените стенни пространства. Отделете само двадесет минути, за да поставите няколко прости рафтове или ъглови кошници. Скритата система за фиксиране и елегантното хромирано покритие правят лесно решение за спестяване на място. За още по-бързо решение просто почистете банята си от грозни пластмасови и празни бутилки. Намалете безпорядъка и направете изтънчен стил. Използвайте кафяви стъклени или стари аптечни бутилки за продукти за красота, след това бъдете брутални и подредете всичко останало.