Кетърингът – популярна услуга

Кетърингът е не само популярна услуга, но и много удобен, особено за бизнес събития извън ресторанти и кафенета. Какви са предимствата?

Организиране на събитието на всяко място, удобно за клиента, освен ако това, разбира се, не е забранено от закона. Конферентни зали, офиси, зали на бизнес центрове, концертни зали, покриви, тераси, плажове и брегове, пикници в природата, кетъринг компаниите работят навсякъде.

Скорост на организация на събитията според предпочитанията на клиента. Обучение и обслужване в ограничени срокове.

Индивидуално меню според предпочитанията, желанията и темите.

Регистрация на маси, ястия, сервиране

Няма нужда от почистване след събитието, кетъринг компанията ще се погрижи за това.

Всяка година услугите за хранене стават все по-популярни у нас. Изискванията за събития нарастват и организаторите на бизнес срещи, конференции, семинари, церемонии за награждаване също трябва да отговарят на тези изисквания. Паузите за кафе, приеми, банкети отдавна са възложени на кетъринг агенции, което не само спестява време и разходи за приготвяне на храна и напитки самостоятелно, но и увеличава привлекателността на събитието в очите на посетителите.

Кетърингът по повод на някакво събитие днес е повече от отиване на място, за да се хранят гостите. Това е демонстрация на изключително гостоприемство на лична територия, когато гастрономията е изцяло заложена в идеята на събитието.

Когато ястията, които са безупречни на вкус и представяне, са придружени от концептуален декор, оригинален текстил и анимационни предавания. Когато атмосферата позволява на гостите да проникнат и да се включат напълно в процеса, наблюдавайки как готвачите създават ястие в реално време, ефективно издълбават голяма игра, нарисуват абстрактна картина с шоколад или приготвят сладолед в течен азот. Това е, когато концептуализмът присъства във всеки детайл, така че целият персонал се облича в стила на събитието – в грациозни балерини или художници на кокили, герои на известен роман или легендарен филм. Няма ограничение за творчеството. Цялата философия на кетъринг агенции на събития е изградена върху креативни решения и WOW ефект. Така че денят, в който кетърингът обслужва гостите, се помни с ентусиазъм след месец, година или дори 5 години.