Какви са предимствата на HIFU процедурата пред пластичната хирургия?

Предимствата на HIFU процедурата. Технологията HIFU терапия на ултразвуковия лифтинг SMAS няма аналози. Единствената процедура, която действа до дълбочина от 4,5 мм и достига мускулния апоневротичен слой (SMAS). Ултразвуковият SMAS лифтинг е перфектно комбиниран с други хардуерни технологии, тъй като има собствена точка на приложение и служи за възстановяване на лицевите контури, освен това спомага за подобряване на тонуса на кожата, изглаждане на бръчките.

За кого е подходяща и какви са предимствата на HIFU процедурата

Например, тази процедура е подходяща за тези пациенти, на които не е показан термаж поради анатомичната структура на кожата (тънка, суха кожа, розацея, липодистрофия и др.). Хирургическата интервенция винаги е свързана с допълнителни рискове – дълъг и болезнен период на рехабилитация, възможни промени във външния вид, нервно напрежение, рискове от обща анестезия. Не се изключва така нареченият човешки фактор – цената на грешката е твърде висока.

Нехирургичният лифтинг на SMAS е оптималното решение за пациенти, които искат да изглеждат млади, но не се решават на пластичната хирургия, опитали са много в козметологията, но искат по-изразен резултат, както при пластичната хирургия на лицето, но без операция. Процедурата за премахване на SMAS е търсена сред общественици (политици, административен и управленски персонал, средства за масова информация, модели, шоумени, учители, адвокати и др.).

Без да губи време и дълъг курс на лечение, без период на възстановяване на рехабилитацията.

Ултразвуковият лифтинг на SMAS е един от най-безопасните и известни методи на съвременната естетическа козметология

Какво получаваме в крайна сметка?

Процедурата за лифтиране с ултразвуков SMAS най-често се извършва веднъж, но за една сесия пациентът може да получи невероятен резултат:

  • Изявен ефект против стареене
  • Стягане на меките тъкани на лицето, възстановяване на предишния контур на лицето
  • Повдигане на бузите (отпуск „bryl“ и ъглите на устата се издигат)
  • Повдигане на веждите и горните клепачи

HIFU процедурата SMAS повдигането няма аналози. Това е иновативна, модерна, съвременна и единствената процедура, която действа на дълбочина до 4,5 мм и достига мускулно-апоневротичния слой.

Ние сме Infinity Clinic

бул. Черни Връх 99, 1407, София, тел: 0876 371 700.