Изборът от софийски заведения за организиране на фирмени коледни партита

Ресторант Супабар – перфектно за фирмени коледни партита

В Ресторант Супабар можете да опитате няколко вида национална супа шкембе, супа от сирене и домати, пилешка супа. Подходящо за вашите фирмени коледни партита.

Всички супи струват еднакво – по 3 лева, около 1,5 евро. Сервират се в големи чаши, а подправки, крутони и настъргано сирене можете да вземете самостоятелно по ваш вкус на бар плота. На плоча над главата на дистрибутора е изписано меню с цени. Ресторантът в София се намира на удобно място – срещу Софийския хидротермален извор, до минералната баня и туристическия пазар Халите.

Махалото

Този ресторант в София има интересно име. В превод махалото означава „махало“. В интериора има голям брой различни часовници, много будилници. Ресторантът се намира в сутерена. Обслужването е ненатрапчиво, но ястията се доставят навреме и в правилния ред. Дървените кутии под тавана крият вентилацията. Тук е добре, дори в залите за пушене няма неприятни миризми. Менюто е разнообразно, съставено от национални, български и европейски ястия. Цените тук са средни, не най-високи. Има и по-скъпи ресторанти. Сред гостите на този ресторант в София можете да видите известни софийски фотографи, български телевизионни звезди и писатели.

13-те стъпала

ресторантът се намира в самия център на София, както повечето заведения в центъра на София, намира се във вътрешния двор. Такива заведения в София се наричат ​​ресторант-градина, тоест ресторант-градина. Въпреки че такива ресторанти имат и зимни стаи, тоест помещения, затворени от времето. Ресторантът е на три етажа и всички са стилизирани като Средновековието, рицарската епоха. Има отделна стая за компанията, на овалната маса. Има истинска камина. В сутерена има рицарска зала. Там е прохладно дори и в най-горещото лятно време. Собственикът на заведението сам посреща гостите, а те се обслужват от мъже сервитьори. Както е характерно за такъв ресторант, той има много стълби. Тоалетната е органично организирана, има дори хигиенни принадлежности. Какво може да се намери дори не във всеки хотел. Този ресторант в София е подходящ за бизнес срещи, а също така е подходящ и за хора, които обичат историята и средновековието.

МОМА

Ресторант МОМА е изискан български ресторант, посветен на високото качество на предлаганата храна и внимателното обслужване, с ориентация към удовлетворяване на най-изтънчените вкусове на своите клиенти. Заведението се грижи за внимателната организация на всеки един аспект от корпоративните коледни партита – от избора на ястия и подреждането на декорацията, до подбора на музикалното съпровождение, с цел да създаде уникално и запомнящо се събитие за всяка фирма, за вашите фирмени коледни партита. „МОМА“ предлага активна подкрепа и съдействие за създаването на персонализирано преживяване за всяко събитие, насочвайки се към предоставяне на най-доброто обслужване и атмосфера за своите гости. За съдействие ни потърсете на нашия сайт.