Защо е необходима професионална прахосмукачка за почистване и изпиране на килими и мека мебел

Ако имате мека мебел и килими в дома си, сигурно сте се чудили как да ги почистите. И ако имате кола, проблемът се удвоява. Най-лесният начин е да се свържете с автомивка или фирма за почистване, но тази опция не е подходяща за всеки – някой се интересува от финансовия аспект, а някой не иска да вижда непознати в къщата. Миеща прахосмукачка за химическо чистене ще помогне за решаването на този проблем. Ще ви кажем как да го изберете правилно и какви параметри трябва да се вземат предвид.

Перящата професионална прахосмукачка Ви позволява да извършите професионално почистване на Вашия дом или интериор на автомобил.

С нейна помощ можете:

  • Да отстраните всякакви замърсявания от повърхностите, включително изсъхнали и стари петна;
  • Да събирайте разлятата течност;
  • Да почистване на труднодостъпни места;
  • Да пречиствате и ароматизирате въздуха.

Осигурена е висока засмукваща мощност – пералната прахосмукачка издърпва всички замърсявания и прах от мека мебел и килими, прониквайки във влакната възможно най-дълбоко.

За нас:

  • Камак ЕООД.
  • Централен офис и магазин: гр. София 1303, жк. Зона Б-4, ул. Овче поле 103 (между ул. Пиротска и бул. Тодор Александров).
  • Телефон: 02 953 32 78.

Как да изберем прахосмукачка за почистване и изпиране на килими и мека мебел и за химическо чистене на килимите и меките мебели

Друг аргумент в полза на закупуването на прахосмукачка за пране е високата скорост на почистване. Ако ръчно почиствате всички повърхности за дълго време, тогава с помощта на устройството процесът се ускорява значително: не е нужно да отделяте време за избиване на прах от мебели, ръчно почистване на килими и т.н. Можете да постигнете перфектна чистота като възможно най-бързо и дори не е нужно да се навеждате към това.

Единственото неудобство, което може да се срещне, е необходимостта от основно измиване на самата прахосмукачка след всяко почистване. Трябва да я разглобите напълно и да изплакнете всяка част поотделно. Невъзможно е да съберете прахосмукачката, докато не изсъхне напълно.

Още по темата „Защо е необходима професионална прахосмукачка за почистване и изпиране на килими и мека мебел“ тук.