Газови нагреватели на открито

Пикник на открито или събирания с приятели в беседката или в градината, често завършват преждевременно, точно поради падането на температура на въздуха. Един красив външен нагревател ще Ви помогне да удължите минути на приятна комуникация, да се почувствате уютно и комфортно.

Отличителни характеристики

Отличителни характеристики на тези модели са висок корпус и стилен дизайн. Експертите са избрали няколко оригинални продукта.

Основните предимства на външния газов нагревател Ballu BOGH-15E са, че експертите го смятат за такъв с висока ефективност и максимална безопасност. Именно тези фактори изиграха решаваща роля при определянето на победителя в рейтинга. За управление на максималната мощност (13 кВт) има електронен блок с възможност за дистанционно регулиране. Благодарение на тази функция е възможно да се поддържа оптимален микроклимат на терасата на ресторанта или в изложбената зала.

В настройките има 3 опции за интензитета на пламъка, от които зависят, както температурата на въздуха, така и степента на осветеност. Нагревателят може да се използва по всяко време на годината. Устойчивостта на атмосферните условия му придава неръждаемата стомана, от която е изработен. Тялото на устройството и хардуерните продукти са направени от него. Наличието на колела дава важно предимство в мобилността.

Газови нагреватели за гаража

Газовите нагреватели се използват за временно отопление на гаража, без да се отстраняват продуктите от горенето от помещението. Ето защо е необходимо да се уверите, че вентилацията работи правилно. Ако горелката изгасне след половин час, това е причина за проветряване на стаята.

За отопление на голям гараж до 30 квадратни метра, заслужава да се обърне внимание на газовия нагревател Ballu BIGH-3. Специалистите му дадоха второ място в класацията за най-висока топлинна мощност сред конкурентите. В този случай устройството изразходва 0,2 кг / час синьо гориво. Моля, обърнете внимание, че това продуктивно устройство се продава на най-ниската цена. За отопление се използват IR лъчи, които се образуват при нагряване на газ върху керамичен панел. Характеристиките на модела включват въртяща се горелка с решетка. В хоризонтално положение нагревателят се използва като плочка. Устройството е снабдено с газов маркуч и зъбно колело. В случай на пориви на вятъра или по време на дъжд, горелката продължава да работи правилно.