Видове входни евтини врати

Дървени входни врати

Дървените врати са били монтирани в апартаменти. Днес те се монтират главно в частни къщи. Дървена врата е много широко понятие. Може да е евтина борова врата, която няма да се справи с стреса на околната среда и опитите за взлом. Друг вариант е врата от по-издръжливи масивни масиви от дъб, бук, елша. Но дори и тези опции не могат да се сравняват по отношение на устойчивост на взлом с метални врати.

Единственото изключение са вратите от блатен дъб. Това е рядка дървесина, която се добива от торфени блата, където дъбът лежи от стотици и дори хиляди години. По отношение на здравината материалът наподобява камък. Цената на такива врати обаче е много висока и е много трудно да ги поръчате. А и целта на тази ни статия е да Ви разкажем повече и да Ви дадем повече информация за евтините врати.

Ние сме онлайн магазин Феникс Корект.

Предимство на дървените входни евтини врати

Дървените врати изглеждат добре. Но въпреки това, дори дървените евтини врати са засегнати от външната среда. Дървото първо набъбва от дъжд и сняг, а след това изсъхва. Поради това геометрията на вратата се променя и производителността се влошава. Вратата провисва в отвора, клинове, трудно се отваря, появяват се пролуки между платното и рамката. И така евтината дървена врата за Вашето жилище не може добре да изпълнява предназначението си.

Предимството на дървената евтина врата е, че върху нея се образува конденз в по-малка степен.

Ето защо е по-добре да монтирате Вашата дървена евтина врата в мек климат, без силни студове и дъждове, ако имате алармена система и територията е охранявана. Тогава тя ще е полезна и добра за целите.

Входни евтини метални врати

Металните врати днес са най-разпространеният тип входни врати за апартаменти и къщи. Това се дължи на факта, че те изпълняват всички функции: топлоизолация, звукоизолация, безопасност, естетически вид. В същото време има врати както от икономична, така и от премиум класа, за всеки вкус и портфейл.